Figafiga Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 MIŚKA [FONT=Arial]Miśka jest w schronisku od maja 2007 roku,dokarmiana na Osiedlu Dąbrowskiego w Łowiczu przez mieszkańców oraz członków Towarzystwa opieki nad Zwierzętami została wyłapana wraz ze swoim towarzyszem czarno-białym wesołym pieskim,który prawdopodobnie ugryzł jakieś dziecko.Miśka była tak łagodna i ufna,ze pozwoliła swojej osiedlowej opiekunce wnieść sie do samochodu ,który odwiózł ją do schroniska.Czarno-biały piesek już dawno ma swój dom.Jego radosny charakter .powodował,ze ludzie zauważali go i lubili.Cicha i przestraszona Miśka jest do tej pory w schronisku.Przez pierwsze pół roku w schronisku Miśka w ogóle nie wychodziła z budy i przez chwilę myślałam,że już ją ktoś zaadoptował.Ale Miśka nadal tam jest!Teraz już wychodzi z budy ale na spacery daje się wyprowadzać jedynie wybranym osobą:swojej dawnej opiekunce,która odwiedza ja w schronisku oraz Grażynce ,o której często piszę w swoich postach.Miśka nie jest dużą suczką,jest kudłata i troszeczkę przypomina owczarka coolie.Na zdjęciu,które udało nam się zrobić widać jak jest smutna i łagodna.Miśka jest wysterylizowana i ma 5 lat od prawie 3 lat czeka na swojego człowieka!DAJMY JEJ DOM![/FONT] ogłaszana: http://www.allegro.pl/item889579932_...garnij_ja.html dzisiejsze zdjęcia, czyli z 21 listopada, Quote
mamanabank Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 zapisuję się na wątek, Misiuniu juz nie jesteś sama! Quote
Owieczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Przepiekna panienka ;( trzeba ja wrzucic na owczarki Collie ma ktos konto na takim forum ?? Quote
nika28 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Owieczka napisał(a):trzeba ja wrzucic na owczarki Collie ma ktos konto na takim forum ?? Ja mam, ale pewnie by ją usunęli, bo jest za mało podobna do collaka... Quote
Onaa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Śliczna sunia. Ale tylko jedno zdjęcie widzę. Quote
Owieczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nika28 napisał(a):Ja mam, ale pewnie by ją usunęli, bo jest za mało podobna do collaka... Jaka szkoda ;( Quote
Figafiga Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 kolejne zdjęcia włochatek Misi Quote
nika28 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ogłoszenia już jakieś jej robiłyście ? Quote
Romka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Na trzech ostatnich zdjęciach Miśka jest z GrażynkA!Zobaczcie jak zmienił jej się wyraz oczu jak wie,że moze zaufać!Miśka nie jest duża ,nawet nie sięga do kolana ,tylko na zdjęciach tak wygląda!Figuś wklej zdjęcia z mojego archiwum Miśki i jej towarzysza!Przesłałam Ci!Zobaczycie jak była przerażona! Quote
Romka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jej trzeba szybko znależć dom,jest już w schonisku prawie 3 lata!Jest bardzo delikatną suczką potrzebuje swojego domu i swojego człowieka! Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dziewczyny wpiszcie informacje lub wklejcie linki do ogłoszen Miśki, będzie wiadomo gdzie ja jeszcze ogłaszać żeby się nie zdublować Quote
mamanabank Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 ogłoszeń nie ma, nie ma co wklejać :shake: Quote
Romka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Owieczko,pomagasz nam w wielu sprawach!Bardzo dziękujemy! Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Miśka ogłoszona na: gumtre.pl ( mamanabank musisz aktywowac ogłoszenie - masz e-meila z linkiem aktywacyjnym) adopcjepsa.pl animalia.pl ( http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=25854 ) reszte dodam jak znajdę chwilke Quote
Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=49520 petsy.pl e-zwierzak.pl pineska.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Sunia faktycznie cudna, szkoda żeby się marnowała w schronisku. Quote
Romka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja jeszcze raz powtórzę ona nie sięga nawet do kolana!Teraz zaczęła dopiero wychodzić z budy ,tak bardzo była przestraszona! Quote
Owieczka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Romka napisał(a):Ja jeszcze raz powtórzę ona nie sięga nawet do kolana!Teraz zaczęła dopiero wychodzić z budy ,tak bardzo była przestraszona! No to jak miał ją ktokolwiek zauwazyć jak ona siedziała w budzie :( Bidulka... a mogła juz dawno dopinkę grzać w domku. Dziewczyny, dzieki Wam ta sunieczka ma szanse na lepsze życie. Ona nawet sobie sprawy nie zdaje jakie ma szczęście że na Was trafiła :) Quote
Figafiga Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Miśka bardzo ufa p. Grażynce, gdy odeszła, żebym zrobiła zdjęcie Mocce, to Miska rwała się do niej, leżała i się prawie czołgała do Niej...p. Grażyna ma serce do takich przestraszonych biedotek Quote
Figafiga Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Misia dziękuje Owieczce za ogłaszanie...specjalnie z dedykacją dla Ciebie Owieczko Quote
Recommended Posts